Specialist in Wortelkanaal behandelingen

Wij streven naar een persoonlijke benadering die u als patient op uw gemak stelt. Daarnaast kunt u altijd snel bij ons terecht. Wij staan garant voor een afspraak binnen enkele dagen. Neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Endodontoloog

Yassaman Elyassi

"

Endodontoloog

Yassaman Elyassi

Mijn doel is om voor zo lang mogelijk behoud te gaan van uw eigen tanden en kiezen en zorgen we voor een rustige, maar ook pijnloze behandeling. Hierdoor is angst voor een wortelkanaalbehandeing verleden tijd.

Over
Endodontologie Friesland

Yassaman is in 2015 cum-laude als tandarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Direct na haar afstuderen is ze een promotietraject (PhD) gestart aan het ACTA, naar de toepassing van biomaterialen in de tandheelkunde.

Van 2018-2021 heeft ze de opleiding tot endodontoloog gevolgd aan het ACTA. Yassaman is erkend als tandarts-endodontoloog door de NVvE (Nederlanse Vereniging voor Endodontologie www.nvve.com).

Waarom kiezen  voor een tandarts-endodontoloog?

Hij of zij behandelt bijna iedere dag alleen maar problemen met een endodontologische aard. Doordat, bijna alle behandelingen worden uitgevoerd onder een microscoop, zorgt dit voor een nauwkeurige behandeling en resultaat. 

Een tandarts-endodontoloog gebruikt de nieuwste technologieën om de behandelingen te doen en volgt de meest recente ontwikkelingen in het vak. 

Vaak kunnen wij een kies die getrokken moet worden nog redden met een behandeling.  Twijfelt u of uw kies getrokken moet worden? Maak dan een afspraak voor een second opinion!