Tarieven

Wortelkanaal

behandeling

€ 350-650

Herbehandeling

 

€ 500-875

Apicale

Chirurgie

€ 250-500

De kosten van een wortelkanaalbehandeling zijn afhankelijk van de complexiteit van de behandeling en per individu verschillend. Tijdens het consult krijgt u een gespecificeerd begroting van de werkelijke kosten. 

Specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen, herbehandelingen en chirurgische wortelkanaalbehandeling

Afspraak annuleren

U kunt een afspraak tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Dit kan telefonisch via 0512-531833 of per e-mail via info@endodontologiefriesland.com.

Annuleert u korter dan 48 uur van tevoren of bent u niet op de afspraak aanwezig op de afgesproken datum? Dan brengen wij € 25,- per gereserveerd kwartier in rekening.

Verzekering

Onze behandelingen vallen onder de tandartsverzekering. Indien u een tandartsverzekering heeft, kunt u de kostenbegroting die u van ons krijgt na het consult aan de verzekering voorleggen voor eventuele vergoedingen. Omdat wij geen inzicht hebben in uw totale tandartskosten van het jaar, kunnen wij geen uitspraken doen over eventuele vergoeding van de behandeling.